Najnovšie recenzie zo sekcie Vírivky
- inštalácia v pohode, po nahriatí vody, vie udržať teplotu aj cez noc, keď už nevyhrievame,
Zatiaľ sme spokojní.
spokojný
- Netreba žiadne chémie, stačí soľ
Produkt som reklamoval, rýchla reakcia obchodu a uznaná chyba z výroby a rýchle dodanie náhradnej vane
Po týždni každodenného skúšanie úžasný relax
- Veľkosť tak pre 4 osoby aby mali miesto aj keď je virivka definovaná pre 8 ľudí. Jednoduchá montáž, spustenie bez problémov. Dizajn a vyhotovenie sa nam velmi páči. Produkt zodpovedá svojim výzorom, vyhotovením a funkčnosti svojej cene. Naše očakávania splnil.
- ok
- Vobec nebanujeme kupu
- Zatial sme ziadnu nenasli
- Výrivka super na menšiu terasu, max. pre 4 osoby, 6 ľudí by bolo príliš natlačených. Jednoduché zloženie a obsluha.
- Mobilná vírivka vhodná pre rodiny , jednoduchá montáž skvelý vzhľad
- Trochu pomaly sa nahrieva voda, inak v pohode pre bežné užívanie postačuje
Produkt odporúčam
zatiaľ nemám žiadne
Starú vírivku som dostal ako darček,ovšem patrilo k nej aj zakrytie.U vašej ponuky mi to chýbalo,asi si priobjednám.
- Nedá sa regulovať intenzita prívodu vzduchu do trysiek.
- Super kvalita v pomere k cene
- Niekoľko dní po objednaní bol tovar skpro o 1/3 lacnejší v Lidli.
sme spokojní
- výborný relax
- zatial len testujem
- Veľmi pekný dizajnový výrobok
- spĺňa svoj účel za tú cenu 415 €
- Príjemné sedenie na mäkkej podložke
- Nutné dokúpiť podložku a kryt ktorý je inak super 65 €
- Filtrácia je veľmi slabá - dokúpil som pieskovú filtráciu 100€
- Ovládanie nízko pod virivkou
- Ohrievanie vody trvá dosť dlho cez samotný prídavný celok - z 29 st na 38 cca 6 h a to je vonku 29 stupňov čiže v septembri bude nutné asi celý deň mať pustené ohrievanie . (Nutnosť dokúpiť ohrev za 100 € . sme na celkovej sume cez 700 € za virivku (bazen) čo sa dá nahradiť obyčajným bazénom možno za 100 €
- Bublinky sú len od spodu
Sme na celkovej sume 415 € virivka (bazen) čo sa dá nahradiť obyčajným bazénom možno za 100 €, podložka a kryt 65 € ale tento je nutnosť a samozrejmosť , piesková filtrácia 100€ bez nej to nemá zmysel a samotná kartušová filtrácia je nanič , solárny ohrev 100€ - inak treba stále ohrievať vodu na aspoň 36-38 st inak to je obyčajný bazén s 30 st vodou za veľa peňazí .
Inštalačné doplnky 50 €
415€ virivka + 65 € podložka a kryt +100 € filtracia +100€ ohrev+ 50 € hadice a ventily = 730 € - je to dosť či málo to je na každom .
Jediné čo nadám do malého bazéna za 100 je prívod vzduchu a bublinky a za tú cenu sa vírivka oplatí aby to nevyzeralo ako u debilov ale určite by sa toto dalo vyriešiť hadicou a kompresorom pre tých čo chcú ušetriť .
- Parádne sa relaxuje
Zobrazujem 181 - 200 zo 425 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...22 Ďalšie »