Najnovšie recenzie zo sekcie Vírivky
Spokojnosť s vybavením objednávky
- Veľkosť
- Praktické
Som spokojný a odporúčam
Tešíme sa veľmi z toho a najmä deti sa budú tešiť, lebo milujú vodu a zvlášť teplú. Ďakujeme veľmi pekne
Zakúpený produkt som ešte neodskúšal. Po vizuálnej prehliadke predpokladám, že prišiel nepoškodený. Na odskúšanie produktu má vplyv počasie. V tomto období je chladné počasie.
Je pri nej termo kryt ,nafukovaci kryt treba dokúpiť,pre lepšiu izolaciu tepla.Zisiel bu sa lepší popis ,napr.ktory otvor je na nafukovanie.
vyborny domaci relax
- malý obsah vody
- Výborná priestranná vírivka s tryskami.Solinátor funguje skvelo.
- Sfukuje mi vaňa - každé 2dni musím dofúkať.
- Perfektná vírivka
- Vírivka je priestranná, zodpovedá kvalitou cene. Sme spokojní.
Skvelá voľba
- Produkt je už 34 deň vrátení v rámci reklamácie,čakám na reakciu obchodu,dufam že pod stromček aj dostaneme!!!!!
- Neodporúčam tovar nikomu,je to šmejd!!!!
Nekupujte od nich nič ,sú nekorektne!!!
Veľmi dobrá vírivka
Reakcia obchodu Fitshop.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
Sme radi, že ste tovar zakúpili u oficiálneho distribútora značky BELATRIX pre Slovenskú republiku.
S pozdravom,
Tím Fitshop
www.fitshop.sk
- kvalita
- komfort
- Dobré na relaxáciu
- Masážne trysky sú super.
- Salinátor výborný na dezinfekciu, netreba používať chlórové tablety.
- Nutnosť dokúpiť externú pieskovú filtráciu, zabudovaná kartušová je nepostačujúca
- O dosť drahšia oproti vírivkám bez masážnych trysiek a salinátora
Kto si chce oddýchnuť a zrelaxovať, tak si to zakúpi, je drahšia ako vírivka len s bublinkami, ale oplatí sa zainvestovať.
Máte wellnes priamo vo svojom dome, je to veľká výhoda, je pohodlný, úžasný relax
- Dostatočne veľký. Slušná kvalita.
- Prvé nahrievanie trvá dosť dlho.
- Přestal fungovat po mesiaci, odisiel kompresor
Reakcia obchodu Fitshop.sk
veľmi pekne ďakujeme za hodnotenie, situáciu sme obratom vyriešili.
S pozdravom,
Tím Fitshop
www.fitshop.sk
Zobrazujem 161 - 180 zo 425 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...22 Ďalšie »