Najnovšie recenzie zo sekcie Vírivky
Výborný relax , voda sa celkom rýchle zohrieva, treba venovať pozornosť kvalite vody používaním odporúčanej chémie, odporúčam tento produkt.
Velmi dobrý produkt. Vydarenýfakt.
Velkosť, zostavenie, obsluha- všetko OK.
Ten kryt na vírivku ma tanierovitý tvar a to sa trošku obávam že keď naprší do toho, či vydrží ten tlak. To je možno jediná obava.
- Dodaný vadný výrobok
- Malá snaha o riešenie
- je to kvalitka...
Spokojnosť s veľkosťou vírivky, cenou, dizajnom....
- poskytuje naozaj kvalitný relax
- Spokojnost
- Super virivka výhoda masážnych trysky
Super produkt všetko funguje masážne trysky sú super
- Dobre.
- super vec
Stolu na nápoje super a svetlo v bazéne uvidím vecer
len včera som sprevádzkoval, tak zatiaľ len pozitívne hodnotenie, všetko funguje ako má, celkom jednoduchá montáž aj obsluha, produkt je podľa mňa spracovaný kvalitne, spokojnosť zatiaľ veľká
Perfektný
- Super vec pre rodinu. Človek si dobre odpočinie a z relaxuje.
- Spotreba energie.
Vyrivka super. Co som si objednal to som dostal ale je to super vec na relax a na ochladenie v tieto horúce dní. Jediná vec ktorá je malou nevýhodou je dávkovanie chémie do vyrivky a spotreba a energie. Inak s výrivkou som spokojny ako aj celá rodina.
chyba tam podrobny navod
Nagyon jó minőségű anyagból van, A fűtés viszonylag gyors 6 óra alatt 20 celziusról 33 celziusra fütötte a vizet. A viz meglepően keveset 2-3 celziust hűl 1 éjszaka alatt. A pezsgő resze meglepően intenziv buborékozást biztosit. A honlapon ugyan nem volt részletezve de nagyon sok kiegészitó van a termékhez : A medence alá fólia, medence (hőszigetelő) takaró, clór úsztató tartály, PH mérő, csatlakozók és még sok más is. Rendkivűl egyszerű használni. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, már korábban meg kellett volna vennem. Csak ajánlani tudom!
- Nemá slovenský navod museli sme skladať podľa YouTube
Rýchle poskladanie vírivky. V týchto horúčavách fičí naplno zatiaľ spokojnosť.
Odskúšané, umiestnené podľa odporúčania, výborný relax po práci, zatiaľ spokojný.
Užívame si vírivku aj v chladnejšom počasí na relax
- jednoduchá inštalácia ,dizajn a výborný masážny system
- máme ho krátko zatiaľ nevýhodu neviem udať
Zobrazujem 221 - 240 zo 425 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...22 Ďalšie »