Najnovšie recenzie zo sekcie Vírivky
- Nie je tam návod Slovenčine resp. v češtine
Sme s produktom zatiaľ veľmi spokojný. OK.
- nevyhody nezdrave chemie,ktore treba pridavať často do virivky,na ktore nikto dopredu neupozornil,a same zakazy a prikazy asi 45 prikazov a zakazov pri virivke.
už som hodnotil toval aj pre obchod,zla kupa!!!!
chcel by som vratitť tovar,
- idem kedy chcem
Dobra cena. Dobra kvalita
vírivka nedrží pôvodný tvar
- dobra cena
- pre dve osoby plne postacujuca velkost
- setrne na vodu - relativne male mnozstvo vody a velky relax :-)
- nizsia spotreba energie - malo vody sa skor zohreje
- kryt sa pripevnuje rychloupinacimi spojkami - mne to vyhovuje viac ako na zips
- vyhrievacia a filtracna jednotka je integrovana do virivky - tym je pri prevadzke mensi hluk od duchadla
- dodavka neobsahuje nafukovaci kryt ktory by oddeloval kryciu plachtu od vody, preto sa krycia plachta pomerne nesikovne nasadzuje
- v dodavke nie je termopodlozka pod virivku ale samotne dno je trocha izolacne, vyriesil som polystyrenom 3ks 120x60cm a geotextiliou
- riadiaca jednotka je pocas doby ked sa virivka nepouziva zakryta plachtou - nevidno displej takze kvoli zisteniu aku ma voda teplotu treba manipulovat s krycou plachtou
za danu cenu dobry produkt
Pred uvedenim do prevadzky skontrolujte velku dorazovu matku na vypustacom "potrubi". Ja som v dobrej viere virivku naplnil vodou a tá začala mierne tiect. Nevedel som kde a preco, tak som vsetku vodu vypustil a obratil virivku hore dnom. Zistil som, ze dorazova matka bola prilis vyskrutkovana von smerom k uzaveru preto sa ten nedal dotiahnut a jeho vnutorne gumove tesnenie nedosadlo.
- Spokojnosť
- este som ho nepouzil
kvalita vidno ze firma vyraba aj clny
- Vynikajúca
Super relax
Reakcia obchodu Fitshop.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
Sme radi, že ste tovar zakúpili u oficiálneho distribútora značky BELATRIX pre Slovenskú republiku.
S pozdravom,
Tím Fitshop
www.fitshop.sk
- Kompaktnost a nenarocnost na udrzbu. Pripravene na okamzite vyuzitie.
- zlý manuál
- rychla a jednoducha montaz, rychly vyhrev
- pomerne hlucne
S vírivkou som maximálne spokojná po všetkých stránkach.Výhodou je ohrev vody do 40stupňov,takže je možné ju využívať aj v chladnejšom počasí.
- Bublinky v pohode a to je tak všetko.
- Slabá nedostačujúca filtrácia vody. Steny vírivky spadajú dole na slnku nevhodná každý deň som ju dofukoval jednoducho a v skratke šmejd čo nemá hodnotu ani 100€. Neviem či som natrafil na vadný kus ale vrátil som ju do HORNBACHU a ďaľšiu už nekúpim. 2,5 hodiny som ju montoval a tie návody na montáž nie sú dobré pre bežného užívateľa. Ale sfukovala sa už od prvého dňa. Voda pod plachtou kysne a filtrácia stojí za fajku kočky. Nekupovať nestojí to za tie nervy. A inak filter je drahý do filtrácie a je nutné ho raz za maximálne 3 dni vymeniť a o chémii ani nehovorím.
- Skratka drahá a veľmi náročná obsluha a údržba.
- Nikdy nekupovať je môj názor.
Je super
hlucny
- Super relax
- Veľmi často treba meniť filter.
Používam ho krátko, ale spokojnosť maximálna
Jednoduchá inštalácia podľa návodu
Zobrazujem 381 - 400 zo 425 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22 Ďalšie »