Najnovšie recenzie zo sekcie Vírivky
Zatial sme spokojný
Rýchla montáž
Zabezoecuje príjemny oddych pocas horúcich dní
- Nezabera miesto
- Vodu som musel dať svoju
Lepšiu vírivku za tie peniaze nezoženiete výhoda wifi a pevne a úzke steny virivky neskutočný relax za pár korún
- Všetko super výrivka funguje perfektne sme veľmi spokojny
- kvalita
- jednoduchá príprava a obsluha
- koncovka na kábly je naopak (uzemňujúci kolík je naspodku), pozor, aby vám ju nepripieklo k zástrčke
Mysleli sme si, že je menšia, ale to bola naša chyba. Inak vírivka super. Na leto akurát.
- Rýchli montáž
- Priestranná vírivka, intuitívne ovládanie
Kartušový filter nie je vhodný pre tento typ vírívky.
- Motor je zabudovaný v stene vírivky
- Dostatočne veľký pre 2 osoby ak nesedia v rohoch kedy by sa im krížili nohy
- Pevné steny- v pohode sa môžete oprieť bez obáv z prevrátenia či stlačenia steny a vytečenia vody
- Mäkký , pohodlný na sedenie
- Objem len 600L. Ak ste nespokojný s kvalitou vody, ľahko ju vymeníte
- Papierový filter môže niekomu zavadzať vo vnútri vírivky (pri viac ako 2 osobách)
- Vírivka ide len 20 min. potom má 10min. pauzu
- Dezinfekčné tablety (napr. chlor) na úpravu vody sa vkladajú do plaváka ako v bazéne. Iné vírivky s motorom mimo bazén ich vkladajú tam.
- Chcelo by to opierky hlavy
- Bublinky sú najsilnejšie v rohoch. Keď si 2 osoby sadnú do rohov, krížia sa im nohy
- Počas sedenia vo vírivke so spusteným bublinkovaním sa ochladzuje voda a súčasne by ste nemali používať ohrev vody (asi ide pustiť, ale nemalo by sa- predpokladám, že je neúčinné, lebo pri zohrievaní by mala byť vírivka zakrytá) Ale to je problém všetkých víriviek
- Na to, že životnosť nafukovacích víriviek je max 3 roky, mohol by byť o 100-200€ lacnejšia
- Nemalo by na neho svietiť priame slnko
- Ohrev nejde spúšťať mobilom na diaľku cez inteligentnú zásuvku.
- Ovládačka je na kábliku (nejde ju skryť do domu) a je len vode odolná. Nie je vodotesná a je háklivá na vodné pary z ohrevu vody. Umiestnená je v kapse, ktorú len tak, tak prekrýva horná plachta, takže po daždi ak nebude fungovať, nesmiem sa diviť.
Vírivku vybalíte z krabice, hodíte do elektriky, prepojíte 1 hadicu vrámci 2 otvorov v stene vírivky (to už mohli mať tiež zabudované) a automatika už fúka. Po minúte je nafúkaný a už len naliať vodu.
Papierový filter na hrubé nečistoty je na vnútornej stene vírivky (krúžok o priemere cca 12cm a hrúbke cca 8cm)- ten tam trocha zavadzia ak by vo vírivke malo byť viac ľudí. V každom prípade nie je pre 4 osoby- to už by mohlo byť považované za sexuálne harašenie, alebo pripomínať cestovanie električkou v rannej špičke. Optimum pre 2 osoby. Je pohodlná, mäkká, keď sa opriete neprevracia sa ako bazén. Chcelo by to ešte hlavové opierky ( treba dokúpiť), Zohrievanie nejde až tak rýchlo ako sa píše (2stupne C za hodinu). Niekedy mám pocit, že keď som mal v bazéne bublinkovú fóliu na hladine, zohriala sa mi voda rýchlejšie. Bublinky sú dostatočné. Viac ich je v rohoch.Funkčné sú len 20 min, potom systém vykoná prestávku na 10min. ktorú nemožno skrátiť. Vnútorný priestor je tak akurát keď si sadnete a natiahnete nohy (postava 180cm vysoká)-postačuje.
Ovládanie intuitívne-Ohrev, Bublinky, UV dezinfekcia. Displey čiatteľný-čísla s teplotou dobre svietia. Ale nikdy neviem kedy je zapnutý ohrev a kedy vypnutý- chýba mi nejaký indikátor. Ak by malo byť podsvietené tlačidlo pri funkčnosti, tak je podsvietené málo- nič nevidno.
Zimu vydrží, ale podľa návodu jej vadí priame slnko. Mali by ste si prikúpiť za 150€ stanový prístrešok. Vzhľadom k tomu, že životnosť týchto igelitových bazénov/ víriviek nie je viac ako 2-3 roky, toto neriešim. Čo mi napadá, že cena by v takom prípade mala byť niekde na úrovni 200€ a nie 400. Divím sa, že niekto si kúpi nafukovaciu vírivku za 800€- to už radšej plastovú na celý život.
El kábel má na sebe istič, ktorý sa vypne po vytiahnutí zo zásuvky- čiže musí byť stále pod prúdom, čo mi vadí. Plánoval som kábel zasunúť do inteligentnej zásuvky, ktorú budem spúšťať cez mobil z práce len keď fotovoltika vyrába elektriku (ohrev vody zadarmo), ale keď je zásuvka vypnutá, istič sa vypne a treba ho manuálne nahodiť. Takže "tudy cesta nevede"
Na vypúšťanie vody je na spodu trubka kadiaľ by mala voda vytekať samospádom, ale prietok je tak malý, že keď som potreboval vypusti vírivku, čakal som asi 1 hodinu. Treba vypustiť čerpadlom a len zbytok z dna cez trubku.
Aj cez množstvo nedostatkov, ktoré som vypísal, nejde o závažné nedostatky. A keďže nie som ochotný za nafukovačku s krátkou životnosťou dať veľa peňazí, je toto dobrá voľba, ak ju plánujete využívať max. vo dvojici (max. ešte 1 malé dieťa do 10r.)
Nákup z domu.
- Akurátna veľkosť pre dve osoby
Dĺžka dodania tovaru.
Dostal som výrobok čo hned ten den som zložil. Najprv mi to nechcelo fungovat ale došiel som na fígle a teraz je to fantastické. Príjemný relax pohoda a nelutujem kupu priam doporučujem každému.
Zatiaľ len nafúknutá a naplnená vodou
Vírivka splnila naše očakávania. Čakali sme slabší výkon, nakoľko je nafukovacia, ale prekvapila, aj masážne trysky sú fajn.
super
NetSpa IZY
Pridané: 20. septembra 2023
(naposledy upravené 20. septembra 2023)
Zakúpený v Fitshop.sk
Teším sa na masáž
- nejsem zpokojena z produktem a chci to reklamovat po zpuštěni vyrivky bublinek vyvozuje to velky zapach nevim coto je ale boli z toho hlava a smrdi mě z teho dum takže nekde musi byt něco špatne prosim jak pri reklamaci postupovat
- chci vyrivku reklamovat
nejsem zpokojena z vyrivkou po zpuštěni bublinek se z bublinek z vody širi velky zapach nevim coto je ale boli z toho hlava a jeto citit po celem domě vodu ph chlor atd .mam v poradku tak chci vyrivku reklamovat
Ok
super vec uživam si kedy chcem
Zobrazujem 21 - 40 zo 425 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...22 Ďalšie »